بهترین شیرینی فروشی های تهران : عاشقان شیرینی حتما بخوانند

قنادی ناتلی اکنون از طبقه دوم خود به عنوان کافه استفاده میکند و برای کسانی که به دنبال مکانی آرام و خوشمزه برای گپ و گفت هستند، انتخاب خوبی خواهد بود. گاتا و شیرینی های خانگی و فرانسوی، از جمله گزینه های جذاب کافه لرد است. اگر مغازه شیرینی فروشی شما کوچک است بهتر است از رنگ های روشن استفاده کنید. از قدیم الایام، جشن و ضیافت خانواده های ایرانی با طعم شیرینی و حلاوت محصولات قنادی قرین بوده است .شیرینی هم کام و دهان را خوش می سازد و هم زندگی زیبا و وقت خوش را نوید می دهد. از آنجاییکه تمرکز این شیرینی فروشی بر تهیه کیکهای عروسی و نامزدی بود، نام ساقدوش را بر آن گذاشتند که به نفر سمت راست داماد اطلاق میشود. حاج علی اکبرماها ملقب به بهار از خلیفه های به نام و استاد کاران ماهر زمان خود بود که در سال 1317 پایه های این قنادی را در خیابان سرچشمه تهران بنا نهاد.

صاحب این قنادی، علی اکبر ماها نام داشت که همه او را با نام بهار میشناختند. شیرینیهایی که به گفته ایشان، معرف فرهنگ و اصالت ایران زمین بوده و با پرهیز از تقلب ماندگار شد و امروزه شهرتش، فراتر از مرزهای ایران، به آمریکا و اروپا هم رسیده است.شیرینی دیابتی بهار؛ منبع عکس : سایت قنادی بهارمواد اولیه و طعمدهندههای طبیعی و مرغوبی چون عسل، روغن حیوانی، تخممرغ رسمی، کره محلی، شیر محلی، زعفران، گلاب، هل و وانیلی که مرحوم بهار و فرزندانش در تهیه شیرینیهای قنادی از آن استفاده میکردند، از شیرینی فروشی بهار اسم و رسمی دیرین ساخت که تا به امروز نیز با اقتدار نفس میکشد. 1. در مرحله اول نشاسته را با شیر و گلاب در داخل ظرفی ریخته و به آرامی این مواد را با هم ترکیب میکنیم تا نشاسته به طور کامل حل شود. 4. خمیر مایه رو داخل ظرف گودی بریزین و شیر ولرم رو بهش اضافه کنید و مخلوط کنین.

اکنون خامه، وانیل و خاک قند را در درون ظرف ریخته و با چنگال و به شکل دستی هم می زنیم و سپس درب آن را بسته و در فریزر قرار می دهیم. در ابتدا یک ظرف بزرگ و مناسب را انتخاب کنید. برای دکوراسیون قنادی ابتدا باید به فضای خارجی آن بپردازید. اگر می خواهید رنگ به خامه اضافه کنید، ابتدا رنگ را در داخل یخچال قرار دهید تا خنک شده و سپس آن را به خامه اضافه کنید. اما به یاد داشته باشید اگر محل شیرینی فروشی شما در یک خیابانی است که تمامی مغازه ها چیدمان و رنگ های انتخابی آن ها کلاسیک است شما کاملا باید ضد آن ها باشید و مدرن عمل کنید. امیدوارم که از این طرز تهیه لذت برده باشید و حتما در درست کردن کیک و شیرینی های خود از آن استفاده کنید. شما میتوانید با مراجعه به وب سایت و یا اپلیکیشن به روز رسان، نسبت به خرید آنلاین شیرینی تر اقدام کنید. این را به خاطر داشته باشید برای جذب مشتری شیرینی فروشی شما باید متمایز تر از رقبای خود باشد. با ما همراه باشید.

برای دیدن دستور کامل تهیه این شیرینی به همراه عکس و توضیحات هر مرحله،طرز تهیه شیرینی نسکافه ای رو دنبال کنید. 3. وانیل و بکینگ پودر به همراه آرد را به مواد اضافه کنید و هم بزنید. در مرحله آخر هم زدن خمیر، وانیل و بیکینک پودر را به آن اضافه کنید تا از بوی بد تخم مرغ جلوگیری شود و خمیر کمی پف کند. در این آموزش شیرینی پزی قصد داریم طرز تهیه خامه قنادی را به شما آموزش دهیم. سپس پشت آن را با اشتها آور ترین شیرینی ها تزیین کنید. قنادی کوکی باکس در خیابان فرشته با توجه به اینکه در شمال تهران واقع شده یکی از بهترین قنادی ها و همچنین گران ترین قنادی ها است. همچنین تمامی وسایل در قنادی با سبک مردن مرتب و تمیز هستند برای مثال جای شکلات ها قرینه ی یکدیگر است. سبک دکوراسیون قنادی می تواند بسته به نوع شیرینی یا نان هایی که در آن برای فروش تهیه می کنید انتخاب شود. در ناتالی همیشه با شیرینیهای جدیدی روبه رو میشوید و برای هر سلیقهای شیرینی خشک و تر وجود دارد. 5. برای مخلوط کردن مواد حتما باید از نوک انگشت ها استفاده کنید چون حرارت کف دست باعث به روغن افتادن خمیر میشه و کوکیها بعد از پخت سفت و خشک میشن همچنین نباید خمیر رو بیش از حد ورز بدین و مخلوط کنید چون خمیر به روغن میفته.